Advertisement

Arsenal ei tee hankintoja tammikuussa – “Vain lainat mahdollisia”

Tammikuun siirtoikkuna on ollut auki nyt reilun viikon verran, mutta etenkään isoilta Valioliigan seuroilta ei vielä huomattavia liikkeitä ole nähty. Chelsea toki kaivoi kunnolla kuvetta ostaakseen Borussia Dortmundista Christian Pulisicin, mutta saa hänet käyttöön vasta ensi kaudella nuorukaisen viettäessä loppukauden lainalla Dortmundissa.

Ainakaan yhden suurseuran kohdalla tämä hiljaisuus ei tarkoita tyyntä myrskyn edellä. Arsenalin managerin Unai Emeryn mukaan seura ei tule ostamaan yhtäkään pelaajaa tammikuun aikana. Lainasiirrot sisäänpäin ovat kuitenkin mahdollisia.

“Me emme voi ostaa ketään pysyvästi”, Emery kertoi Sky Sportsin mukaan. “Vain lainat ovat mahdollisia tämän tammikuun aikana.”


Yksi pelaaja, johon Arsenal on viime viikkoina yhdistetty huhuissa tiiviisti, on Barcelonan Denis Suárez. 25-vuotias keskikenttäpelaaja on jäänyt vähäiselle peliajalle katalonialaisseurassa ja hänen epäillään sopivan mainiosti Emeryn pelityyliin. Emery myöntää, että lainapelaajia etsitään, mutta ei pystynyt kertomaan nimistä tarkemmin.

“En tiedä, minkälainen hänen tilanteensa tällä hetkellä on”, hän jatkoi. “Mutta tiedän, seura tekee työtä löytääkseen mahdollisia meitä auttamaan pystyviä pelaajia tällä ehdolla (lainasopimus).”