Advertisement

Arsenal-fanit hyökkäsivät maalivahtinsa kimppuun – joutui poistamaan some-tilinsä

Arsenal on pelannut kuluvalla kaudella surkeasti Valioliigassa ja seuran fanit ovat raivon partaalle. Enemmistö vaatii vuosi sitten seuran peräsimeen saapuneelle Mikel Artetalle potkuja, mutta Arsenalin pelaajat ovat tukeneet espanjalaisluotsia ja ottaneet syyt niskoilleen.

Helpotusta vaikeaan tilanteeseen ei tullut tiistai-iltanakaan, kun Arsenal taisteli kotikentällään paikasta Liigacupin välieriin. Manchester City murskasi Tykkimiehet Emiratesilla peräti maalein 4-1, ja somessa alkoi jälleen kuohunta.

Tällä kertaa Arsenal-fanien syyttävä sormi osoitti maalivahti Alex Runarssoniin, joka teki loriskariukset ja lipsautti Riyad Mahrezin laukauksen läpi sormiensa. Kyseinen maali jäi myös ottelun voittomaaliksi, joka lisäsi faneissa entisestään vihan tunteita islantilaisvahtia kohtaan.

Arsenal-kannattajien viestit menivät lopulta niin pitkälle, että nuori islantilaisvahti joutui poistamaan Twitter-tilinsä. Uutinen jatkuu twiitin jälkeen.

Näinä vaikeina aikoina kannattajien raivon ymmärtää jollain tapaa, mutta täytyy muistaa, että nämä ovat hetkiä, jolloin kannattajien tuki on joukkueelle entistäkin tärkeämpää. Tilanne ei nykyisestä tule ainakaan parantumaan, mikäli kannattajat heittävät lokaa milloin minkäkin pelaajan ja managerin niskaan – päinvastoin.

Hävetkää Arsenal-fanit!