Arsenal hakee voittoputkelleen jatkoa alkukauden sensaatiojoukkuetta vastaan

Alkukauden sensaatiojoukkue Watford matkustaa lauantaina Emirates Stadiumille Arsenalin vieraaksi.

Arsenal hävisi kauden kaksi ensimmäistä valioliigaotteluaan, mutta on sittemmin edennyt voitosta voittoon. Valioliigassa voittoja on kertynyt jo neljä peräkkäin, kaikki kilpailut mukaanlukien voittoputki on jo kuuden ottelun mittainen.

Viime viikonloppuna Arsenal kaatoi kotiottelussaan Evertonin vaikeiden vaiheiden jälkeen. Everton oli ottelun ensimmäisellä puoliajalla selvästi parempi joukkue muttei onnistunut käyttämään lukuisia maalipaikkojaan hyväksi. Arsenal paransi toisella puoliajalla peliään ja hyökkäyskaksikko Pierre-Emerick Aubameyang ja Alexandre Lacazette ratkaisivat maaleillaan pelin pohjoislontoolaisille.

Keskiviikkona Arsenal jatkoi voittokulkuaan Carabao Cupissa kaatamalla Mestaruussarjassa pelaavan Brentfordin maalein 3-1.

Arsenalin vieraaksi lauantaina matkaava Watford on ollut alkukauden suurimpia yllättäjiä Valioliigassa. Watford voitti kauden neljä ensimmäistä otteluaan, mutta voittoputki katkesi kotiottelussa Manchester Unitedia vastaan. Viime viikonloppuna joukkue oli lähellä palata takaisin voittokantaan Fulhamin vieraana, mutta Valioliigan maalipörssin kärjessä olevan Aleksandar Mitrovicin toisen puoliajan maalin myötä Watford joutui tyytymään pistejakoon.

Keskiviikkona joukkue hävisi Tottenhamille Carabao Cupissa rangaistuspotkukilpailun jälkeen, joten Watfordin hyvä vire on hieman taantumaan päin.

Viime kaudella Watford onnistui kotiottelussaan kukistamaan Arsenalin maalein 2-1, mutta maaliskuussa Emiratesilla pelatussa ottelussa Arsenal oli vahvempi maalein 3-0.

Arsenalilta sivussa ottelusta ovat Laurent Koscielny, Ainsley Maitlaind-Niles sekä Konstantinos Mavropanos. Viime viikonlopun Everton-ottelussa loukkaantuneen Sokratis Papastathopoulosin pelaaminen ottelussa on vielä epävarmaa.

Watfordin poissaolijoiden listalta löytyy Miguel Britos, Tom Cleverley, Daryl Janmaat, Stefano Okaka, Gerard Deulofeu sekä Sebastian Prodl.

Vaihtopenkki.comin pelivalinta otteluun: Molemmat joukkueet tekevät maalin (1.65@Betsson) pääset pelaamaan sen tästä.

Arsenalin ja Watfordin taistelu sarjapisteistä starttaa lauantaina kello 17.00.