Advertisement

Arsenal ilmoitti Pierre-Emerick Aubameyangin hinnan – nappaako Barcelona syötin?

Arsenalin tähtihyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyangia ollaan jo pidemmän aikaa viety siirtohuhuissa espanjalaisjätti Barcelonaan, mutta toistaiseksi gabonilaishyökkääjä on vielä pysynyt Pohjois-Lontoossa.

30-vuotiaan Aubameyangin sopimus on kuitenkin tulossa päätökseen reilun vuoden kuluttua, kesällä 2021, joten Arsenalin on ryhdyttävä toimenpiteisiin. Järkeviä vaihtoehtoja on kaksi; Arsenalin on joko laitettava kapteeninsa lihoiksi, tai tehtävä kaikkensa sen eteen, että he saavat Aubameyangin allekirjoituksen uuteen sopimukseen. Pahin skenaario olisi, jos he menettäisivät hänet kesällä 2021 ilmaiseksi.

Mirrorin mukaan Arsenal on ilmoittanut Barcelonalle, että he haluavat 50 miljoonaa puntaa Aubameyangista. Barcelona on kuitenkin tietoinen gabonilaishyökkääjän sopimustilanteesta, ja katalonialaiset saattavat olla valmiita odottamaan kesään 2021, jolloin he voisivat saada Aubameyangin nimen sopimuspaperiin ilmaiseksi.

Arsenalin tilanne on tukala mikäli Aubameyang ei ole halukas uutta sopimusta tekemään. Silloin Tykkimiesten tulee yrittää käytännössä väkisin myydä hänet kesän siirtoikkunassa.

Tapaus Aaron Ramsey on varmasti Arsenalin seurajohdon ja kannattajien tuoreessa muistissa…