Advertisement

Arsenal isännöi Eurooppa-liigan välierissä Valenciaa

Arsenalin taival jatkuu Eurooppa-liigan välierien ensimmäisessä osassa kotiottelulla Valenciaa vastaan. Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin viidesti ja näissä tilastoissa vierasjoukkue on lievästi niskan päällä. Valencia on voittanut kahdesti ja kahdesti on pelattu tasan. Arsenalilla on keskinäisistä otteluista vain yksi voitto. Valencia on tehnyt Tykkimiehiä vastaan neljä maalia ja Arsenal onnistunut maalinteossa kolmesti.

Arsenalin taival Valioliigassa on viime kierroksilla ollut hyvin takkuista niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin. Kolmesta ottelusta sillä on kolme tappiota ja maaleja se on päästänyt peräti yhdeksän. Myöskään Valencialla ei ole La Ligassa viime kierroksilla kulkenut aivan toivotulla tavalla. Se on tällä hetkellä kahden ottelun tappioputkessa kotimaansa sarjassa.

”Nyt on vuorossa Eurooppa-liigan ottelu. Sen kautta meillä on mahdollisuus voittaa pokaali, sekä edetä ensi kaudeksi Mestarien liigaan”, Unai Emery kertoi lehdistötilaisuudessaan.

”Haluamme kohdella tätä semifinaalia, kuin se olisi jotain hyvin tärkeää.”

”Tarvitsemme kannattajiamme ja tarvitsemme heidän luovan hyvän tunnelman. Me odotamme tätä ottelua todella suuresti.”

Arsenalin epäonneksi Aaron Ramseyn ura seurassa on päättynyt kesken kauden. Kausi päättyi Napoli-ottelun toisessa osassa saamaansa takareisivammaan. Takaisku on kova, sillä walesilainen on ollut kuluvalla kaudella erittäin tärkeässä roolissa joukkueessaan. Ensi kaudella keskikenttäpelaaja nähdään Juventuksen paidassa.

Arsenalin ja Valencian kohtaaminen on nähtävissä Cmorella klo 21.45 lähtien.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom