Advertisement

Arsenal isännöi Östersundsia Eurooppa-liigan toisessa osassa – ruotsalaisten tilanne tukala

Arsenal ja ruotsalainen Östersunds FK kohtaavat torstaina Eurooppa-liigan toisessa osaottelussa The Emirates Stadiumilla. Lähtökohdat ruotsalaisten kannalta ovat tukalat, sillä Arsenal haki vakuuttavan 0-3 vierasvoiton viime viikon torstaina. Östersunds sai ottelun loppuhetkillä vielä rangaistuspotkun, jonka Arsenalin maalilla pelannut David Ospina torjui helponnäköisesti.

Arsenal tulee lepuuttamaan osaa avainmiehistöstään, sillä joukkueella on sunnuntaina Carabao Cupin finaaliottelu Manchester Cityä vastaan Wembleyllä. Henrikh Mkhitaryan ei voi pelata sunnuntaina finaalissa, joten hän tulee manageri Arsene Wengerin mukaan olemaan joukkueen avauksessa. Avauksessa hyökkäyksessä nähdään myös Danny Welbeck, sillä hän on tällä hetkellä ykkösjoukkueen ainoa terve ja Eurooppa-liigassa edustuskelpoinen hyökkääjä. Pierre-Emerick Aubameyang ei voi pelata Eurooppa-liigassa, sillä hänen entinen seuransa Dortmund tippui myös kyseiseen kilpailuun. Alexandre Lacazette on sen sijaan sivussa loukkaantumisen takia.

Östersunds aloitti viikko sitten erittäin varovaisesti Arsenalia vastaan ja oli nopeasti kahden maalin tappiolla. Tuon jälkeen joukkue alkoi kuitenkin luoda paikkoja ja ottaa kenttätapahtumia ajoittain haltuun. Östersunds osoitti, ettei Arsenal voi edes kolmen maalin johtoasemassa löysäillä otteluparin toisessa osassa. Joukkueen tähtihyökkääjä Saman Ghoddos oli erittäin vaarallinen ja monipuolinen pelaaja, joka voi tilaa saadessaan aiheuttaa suuriakin ongelmia Arsenalin puolustukselle.

Arsenalin johtoasema antaa joukkueelle loistavat mahdollisuudet edetä jatkoon ja mikäli joukkue pelaa hyvällä fokuksella on hyvin vaikea nähdä ruotsalaisen yllättäjäjoukkueen jatkavan parista eteenpäin.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom