Advertisement
" "

Arsenal isännöi Sporting Lissabonia – Voitolla varmistuisi jatkopaikka

Arsenalin ottelut jatkuvat torstaina Eurooppa-liigassa kotiottelulla Sporting Lissabonia vastaan. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Lissabonissa Arsenal oli niukasti parempi 0-1 Danny Welbeckin tekemällä maalilla. Arsenal varmistaisi voitolla jatkopaikan Eurooppa-liigassa ja myös lohkovoitto alkaisi siinä vaiheessa olla jo hyvin lähellä.

Unai Emery on alkukauden Eurooppa-liigan otteluissa näyttänyt, ettei joukkue ole tullut sarjaan pelailemaan reservimiehistöllä. Moni sellainen ykkösjoukkueen pelaaja, joka ei ole saanut peliaikaa Valioliigassa, on päässyt kentälle hieman enemmän Eurooppa-liigassa. Tästä huolimatta joukkue on pelannut erittäin nimivahvalla ryhmällä jokaisessa ottelussa. Torstain ottelussa ei ole odotettavissa minkäänlaisia muutoksia tässä suhteessa.

Arsenalilla on vielä jonkin verran loukkaantumishuolia, jotka näkyvät varmasti torstaina valinnoissa avauskokoonpanoon. Arsenal.comin mukaan vain Nacho Monrealilla sekä Sokratis Papastathopoulosilla on minkäänlaisia toiveita palata kokoonpanoon loukkaantumislistalta.

Sporting pelasi kotikentällään hyvin, muttei lopulta pystynyt vastustamaan Arsenalin vaarallista hyökkäyskalustoa. Joukkue lähtee Emiratesilla pelattavaan otteluun revanssi mielessä ja parhaimmillaan joukkue varmasti siihen pystyisikin. Arsenalin pelaamisen taso on tällä hetkellä kuitenkin erittäin hyvä, joten vaikea nähdä vierasvoiton toteutuvan ilman suurempia yllätyksiä.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom