Advertisement

Arsenal isännöi Ukrainalaista Vorskla Pultavaa Eurooppa-liigassa

Arsenal aloittaa Eurooppa-liigan alkulohkon tänään torstaina kotiottelulla Vorskla Pultavaa vastaan. Ennakkoon kotijoukkueella ei pitäisi olla kovinkaan suuria haasteita ottelussa. Joukkueet eivät ole toistaiseksi kohdanneet koskaan missään kilpailullisissa otteluissa.

Arsenal tulee todennäköisesti kierrättämään ottelussa pelaajia, jotka ovat pelanneet hieman vähemmän Valioliigassa. Samalla on hyvin oletettavaa, että joukkueen maalinsuulla nähdään ensimmäistä kertaa kesällä hankittu Bernd Leno. Arsenalin muu kokoonpano on vielä melkoisen kysymysmerkki. Arsenalilla riittää kuitenkin riittävästi laatua myös reservistä. Kokoonpanosta tulee olemaan loukkaantumisen takia sivussa Laurent Koscielny, Sead Kolasinac sekä Ainsley Maitland-Niles. Koscielny harjoittelee jo, mutta on vielä kaukana pelikunnosta.

Arsenalin kausi uuden valmentajan Unai Emeryn johdossa on alkanut kaksijakoisesti. Kauden kaksi ensimmäistä ottelua Manchester Cityä ja Chelseaa vastaan päättyivät tappioon, mutta sen jälkeen joukkue on voittanut kolme ottelua putkeen. Ottelu ottelulta joukkueen palaset vaikuttavat loksahtaneen paremmin ja paremmin paikoilleen. Nykykunnossa joukkue on vaikea voitettava kenelle tahansa.


Vorskla Pultavan kausi Ukrainan liigassa on ollut haastava. Joukkue on tällä hetkellä sarjassa vasta sijalla viisi. Kahdeksasta ottelusta se on voittanut puolet ja hävinnyt yhtä usein. Kovin suuria mahdollisuuksia joukkueelle ei voi ennakkoon antaa myöskään torstaina.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom