Advertisement

Arsenal ja Chelsea jatkavat Eurooppa-liigan jatkopeleihin

Arsenal ja Chelsea ovat molemmat raivanneet tiensä Eurooppa-liigan jatkopeleihin vaikka alkulohkoa on jäljellä vielä kaksi kierrosta. Molemmat lontoolaisjoukkueet ovat pelanneet alkulohkossa toistaiseksi ilman tappiota. Arsenalilla on saldona kolme voittoa ja yksi tasapeli. Chelsea on puolestaan voittanut kaikki pelaamansa neljä ottelua.

Arsenal kohtasi eilen kotikentällään Sporting Lissabonin. Ottelu ei kovin suuria juhlallisuuksia pelillisesti tarjonnut ja päättyi lopulta 0-0 tasatulokseen. Ottelun ehkä merkittävin hetki tapahtui 25. minuutin kohdalla, jolloin kotijoukkueen hyökkääjä Danny Welbeck loukkasi nilkkansa erittäin ikävällä tavalla. Englantilainen sai nilkkaansa murtuman, joka saattaa pitää miehen pois kentiltä pitkään. Toistaiseksi ei ole vielä tullut tietoon tarkasti vamman laatua ja tietoa siitä, kuinka pitkä sairasloma Welbeckillä on lopulta edessään.

Chelsea matkasi omassa ottelussaan Valko-Venäjälle BATE Borisovin vieraaksi ja otti ottelusta 0-1 vierasvoiton Olivier Giroudin maalilla. Joukkueen uusi päävalmentaja Maurizio Sarri ei ollut kuitenkaan tyytyväinen suojattiensa esitykseen kokonaisuudessaan.

”Paras asia eiliseltä on tulos. Me emme pelanneet kovin hyvin,” Sarri totesi Sky Sportsin mukaan.

”En pitänyt ensimmäisestä puoliajasta,” Sarri jatkoi.

”Siirtelimme palloa vain sivuttain ja hitaasti. Oli hyvin haastavaa päästä aiheuttamaan vaikeuksia. Ensimmäiset 20 tai 25 minuuttia toisesta puoliajasta olivat parempaa peliä. Sitten emme olleet kovinkaan hyviä viimeisen vartin aikana.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom