Advertisement

Arsenal ja Man City kilpailevat Leverkusen-pelaajan palveluksista – hintapyyntö 40 miljoonaa puntaa

Median huhujen mukaan Bayer Leverkusenissa palloileva laituri Leon Bailey kiinnostaa Valioliigaseuroja. Arsenalia pidettiin vahvana kandidaattina Lukas Hradeckyn seurakaverin tulevaisuudenseuraksi ennen koronataukoa, mutta uusimpien huhujen mukaan myös Manchester City on lähtenyt kilpajuoksuun 22-vuotiaasta jamaikalaisesta.

Cityn tavoitteena on vahvistaa laitapelaajamateriaalia, kun pitkään loukkaantuneena ollut saksalaispelaaja Leroy Sane poistuu todennäköisesti seurasta kauden päätteeksi. Mikel Arteta pääsee siis kamppailemaan pelaajan nimikirjoituksesta mentorinsa Pep Guardiolan kanssa.

Vain 22-vuotias nuorukainen on päässyt pelaamaan tällä kaudella rauhassa, kun Kai Havertzin vakuuttavat otteet ovat vieneet suurimman huomion pois joukkueen muista pelaajista. Jamaikalainen on esiintynyt tällä kaudella Bundesliigassa yhteensä 20:ssä ottelussa, joissa hän on iskenyt viisi maalia ja kolme maalisyöttöä. Baileyn markkina-arvo on Transfermarktin mukaan 30 miljoonaa euroa, mutta Leverkusenin oletetaan haluavan pelaajasta noin 45 miljoonan euron siirtosumman.