Advertisement
" "

Arsenal ja Man United kamppailevat Southamptonin keskikentän kiinnityksestä

Kuva: TT, Jane Stokes, ProSports

Manchester United sekä Arsenal ovat erinäisten lähteiden mukaan enemmän kuin kiinnostuneita Southampton taituri Mario Leminan värväämisestä riveihinsä, kun molempien keskikentälle on kesän siirtojen takia jäänyt tuntuva aukko.

Manchesterin punapaidoista PSG:hen ilmaiseksi siirtynyt Ander Herrera jätti mennessään tilaa Red Devilsien keskikentälle. Herreran sopimus raukesi kuluneen kauden aikana, ja Unitedin valmentaja Ole Gunnar Solskjaer on aktiivisesti hakemassa espanjalaiselle korvaajaa. Arsenalin leirissä puolestaan Aaron Ramsey siirtyi niin ikään ilmaisella siirrolla Juventukseen, walesiläisen sopimuksen loputtua kuluneella kaudella.

 

 

Lemina siirtyi Juventuksesta Southamptoniin kaksi vuotta sitten 18 miljoonalla punnalla, mutta ei ole onnistunut kiinnittämään vakituista pelipaikkaa joukkueessa. Leminan peliä on jarruttanut loukkaantumiset, mutta myös pelaajan asennetta on kyseenalaistettu. Gabonilainen on varhain viime viikonloppuna julkisesti ilmoittanut olevansa avoin siirtoon pois St. Mary’siltä.

”Minulla on vielä toiset kolme vuotta sopimustani jäljellä. Mutta se on totta, että olen avoin mahdollisuudelle nähdä jotain uutta”, Lemina kertoi.

”Viimeiset neljä kuukautta eivät ole olleet helppoja minulle, johtuen loukkaantumisestani. Valmentaja on jo koonnut kasaan joukkueensa. Minä haluan aloittaa puhtaalta pöydältä. Eli miksi en lähtisi?”

”Meillä on hyvät keskustelut seuran kanssa. Olemme päässeet yhteisymmärykseen. Mikäli nykyinen projekti ei tunnu hyvältä, saan lähteä.”