Arsenal ja Manchester City FA-Cupin välieriin

Arsenal ja Manchester City selviytyivät FA Cupin välieriin. Arsenal kaatoi Lincolnin 5-0-lukemin, kun taas Manchester City voitti 0-2 vieraskentällä Middlesbroughin.

Arsenal siirtyi ottelussaan karkumatkalle ensimmäisen puoliajan lisäajalla. Syöttömylly tuotti tulosta, kun Kieran Gibbsin ja Olivier Giroudin esityöstä Theo Walcott laukoi isännät johtoon.

Toisen puoliajan alussa Arsenalin hallinta tuotti jälleen tulosta. Hienon syöttöketjun päätteeksi Hector Bellerin alusti Giroudille paikan, josta ranskalaiskärki ei erehtynyt. Lisää tuli 58 minuutin kohdalla. Gibbs lähetti hienon nousun päätteeksi pallon maalin edustalle, josta Lincolnin Luke Waterfall siirsi pelivälineen epäonnekkaasti omaan verkkoon.

Alexis Sanchez tyylitteli toisella puoliajalla 4-0-maalin rangaistusalueen tuntumasta lähteneellä laukauksella. Aaron Ramsey viimeisteli hetkeä myöhemmin loppulukemat Sanchezin esityöstä.

Päivän aikaisemmassa ottelussa tiensä FA-Cupin välieriin raivasi Manchester City, kun joukkue kaatoi vieraskentällä Middlesbroughin. Manchesterilaisten osumista vastasivat 27 minuutin kohdalla David Silva ja 67 peliminuutilla Sergio Agüero.

Loput välieräjoukkueet ratkeavat sunnuntaina ja maanantaina. Tottenham kohtaa sunnuntaina kotikentällään Millwallin. Maanantaina iskevät yhteen Valioliigan huippujoukkueet Chelsea ja Manchester United.