Advertisement

Arsenal ja Real Madrid pääsemässä vihdoin sopuun pelaajasiirrosta

Arsenal ja Real Madrid ovat käyneet jo pitkään neuvotteluja keskikenttäpelaaja Dani Ceballosin uudesta lainasopimuksesta.

Espanjan maajoukkueeseenkin kuuluva Ceballos vakiinnutti paikkansa Arsenalin miehistössä yhä vahvemmin viime kauden loppua kohden, ja Tykkimiesten manageri Mikel Arteta haluaa keskikenttäpelaajan myös ensi kaudeksi joukkueeseensa.

Ceballos on myös itse halukas palaamaan Pohjois-Lontooseen, jonne hän viime kauden aikana kotiutui hyvin.

”Olin erittäin onnellinen Arsenalissa. Se on seura, josta minulla on jo vuoden kokemus, joten palaaminen joukkueeseen olisi erittäin helppoa”, Ceballos kertoi Sky Sportsille viime kuussa.

”Jos siirryn Arsenaliin, minun ei tarvitse sopeutua uuteen liigaan tai uuteen joukkueeseen, jolla on erilainen manageri ja pelaajat. Joten luulen, että se olisi hyvä askel minulle. Mutta tulevaisuuteni riippuu Real Madridista, enkä tällä hetkellä tiedä heidän päätöstään.”

Siirtoguru Fabrizio Romanon viimeisimpien tietojen mukaan seurat ovat päässeet vihdoin yhteisymmärrykseen lainapestistä ja Arsenal tulee pian julkaisemaan tiedon Ceballosin paluusta Gunnersiin.

24-vuotias Ceballos pelasi viime kaudella Arsenalissa yhteensä 37 ottelua, joissa hän teki kaksi maalia.