Arsenal kaatoi West Hamin Wengerin kunniaksi

Arsenal pelasi eilen ensimmäisen ottelunsa Valioliigassa sen jälkeen, kun seuran manageri Arsene Wenger oli perjantaina ilmoittanut siirtyvänsä sivuun kauden päätteeksi. Kotiottelussa West Hamia vastaan joukkue oli ensimmäisellä puoliajalla ajoittain hieman pulassa, mutta sai pidettyä numerot 0-0 puoliajalle mentäessä.

Toisella puoliajalla Arsenal otti ottelun paremmin hallintaansa. Nacho Monreal iski kotijoukkueen ensimmäisen osuman 51. minuutin kohdalla. West Ham ei kuitenkaan lannistunut ja tasoitti 64. minuutin kohdalla 1-1 Marko Arnautovicin maalilla. Aaron Ramsey teki kotijoukkueen voittomaalin 82. minuutin kohdalla ja Alexandre Lacazette iski ottelun loppuhetkillä vielä kahdesti. 3-1 osuma syntyi 85. minuutin kohdalla lähietäisyydeltä tarkalla laukauksella. Loppulukemat 4-1 syntyi ottelun 89. minuutilla.

Arsenal sai loppujen lopuksi murskalukemat. Arsenal oli myös pelillisesti parempi ja sitä myöten ansaitsi voittonsa. Tappion myötä West Ham tippui sarjataulukossa 15. sijalle. Ero putoamisviivaan on kuitenkin kuusi pistettä. West Hamilla on neljä ottelua jäljellä, joten tiukoille tilanne menee myös heillä. Johto on kuitenkin jossain määrin turvallisen tuntuinen, mutta jäljellä olevat ottelu ovat kovia.

West Ham kohtaa vielä Evertonin, Manchester Unitedin, Leicesterin sekä Manchester Cityn.