Advertisement
" "

Arsenal-kapteeni kieltäytyi osallistumasta harjoituskiertueelle – “Olemme hyvin pettyneitä”

Kuva: TT, BPI/REX

Valioliigan suurseuroihin lukeutuvan Arsenalin suurin murheenkryyni on jo pitkään ollut puolustuspeli. Joka kesä seuran kannattajat elävät siinä toivossa, että takalinjoille saataisiin vihdoin johtaja, joka saisi puolustuspelin kuntoon, mutta toiveet eivät ole toteutuneet – ja tuskin toteutuu tänäkään kesänä.

Arsenal-manageri Unai Emerylle pelaajahankintoihin annettu siirtokassa on tänäkin kesänä surkuhupaisa, eikä sillä tule saamaan huipputopparia – ainakaan valmista sellaista.

Lisää huonoja uutisia Emeryn ja Tykkimiesten kannattajien korviin kantautui tänään, kun joukkueen kapteeni – puolustuksen pitkäaikaisin pelaaja – Laurent Koscielny ilmoitti, ettei hän osallistu seuran harjoituskiertueelle Yhdysvaltoihin.

33-vuotias Koscielny on jo aiemmin ilmoittanut halustaan palata kotimaahansa ja hänet on yhdistetty siirtohuhuissa mm. Bordeauxiin, mutta silti ranskalaistopparin kieltäytyminen pre-seasonilta tuli varmasti yllätyksenä pohjoislontoolaisseuralle.

Tätä ei myöskään hyvällä katsottu, sillä Arsenal julkaisi asiasta lyhyen ja ytimekkään tiedotteen verkkosivuillaan.

“Laurent Koscielny on kieltäytynyt matkustamasta Yhdysvaltoihin joukkueen harjoituskiertueelle. Olemme hyvin pettyneitä Laurentin toimintaan, joka on selkeästi ohjeidemme vastaista. Pyrimme ratkaisemaan tämän asian, emmekä kommentoi sitä toistaiseksi tämän enempää.”

Koscielny on edustanut Arsenalia heinäkuusta 2010 lähtien, jolloin hän siirtyi Lorientista Pohjois-Lontooseen. Hänet nimitettiin seuran pysyväksi kapteeniksi viime kesänä.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!