Advertisement

Arsenal-laina ei ole ajatellut jäävänsä pysyvästi Pohjois-Lontooseen – ”Tavoitteeni on onnistua Real Madridissa”

Kuva: TT, David Klein

Arsenalissa tämän kauden lainalla pelaava Dani Ceballos elättelee yhä toiveita Real Madrid -unelmastaan.

23-vuotias keskikenttäpelaaja siirtyi Madridiin vuonna 2017, jolloin hänellä oli hyvä kausi takana Real Betisissä ja häntä pidettiin yhtenä La Ligan lupaavimmista pelaajista. Zinedine Zidanen alaisuudessa espanjalainen jäi kuitenkin vähäiselle vastuulle, mutta Zidanen lähdön jälkeen Ceballos alkoi saamaan säännöllisemmin vastuuta Julen Lopeteguin sekä Santiago Solarin alaisuudessa. Ceballosin peliaika kuitenkin väheni jälleen maaliskuussa, kun ranskalaisluotsi palasi madridilaisseuran peräsimeen.

Ceballos on saanut Arsenalissa tällä kaudella hyvin vastuuta, mutta toivoo tulevaisuutensa olevan Real Madridissa.

”Kun en pelaa, en nauti olostani. Näiden kahden vuoden aikana [Real Madridissa] olen oppinut seuralta paljon, mutta nyt nautin jalkapallon pelaamisesta”, Ceballos kertoi Radio Marcalle.

”Tiesin tämän olevan tärkeä vuosi, koska valmentaja on tehnyt selväksi, että jos et pelaa, et ole kisajoukkueessa [EM-kisat 2020], joten oli hyvä aika lähteä lainalle.

”Kun [Unai] Emery luottaa minuun, minulla voi olla hyvät mahdollisuudet olla kisajoukkueessa.

”En ole kuitenkaan koskaan ajatellut jääväni tänne pysyvästi. Tavoitteenani on onnistua Real Madridissa. Taistelen täyttääkseni unelmani.”

Ceballos on pelannut alkukauden aikana Arsenalissa 11 ottelua, joissa on hän on tehnyt yhden maalin ja antanut kaksi maalisyöttöä.