Advertisement

Arsenal-laituri haluaa lainalle tammikuun aikana

Arsenalin keskikentän laidassa pelaava Theo Walcott haluaa lähteä seurasta pois lainalle tammikuun aikana. Tällä toimenpiteellä hän haluaa saada realistisemman mahdollisuuden murtautua Englannin maajoukkueeseen ensi kesän MM-kisoihin Venäjälle. Kuluvalla kaudella 28-vuotiaan englantilaisen peliaika on ollut erittäin kortilla Arsenalissa. Pelaaja tietää itsekin, että asiaan on tultava pikaisesti muutos, mikäli hän mielii taistella pelipaikasta maajoukkueessa.

Walcott on Arsenalin nykypelaajista pisimpään seurassa pelannut pelaaja. Pelaajan uraa ovat kuitenkin varjostaneet lukuisat loukkaantumiset ja tason vaihtelut. Joukkueen manageri Arsene Wenger kertoi haluavansa pitää Walcottin seurassa, vaikka tämän onkin yksi seuran parhaiten ansaitseva pelaaja, jonka peliaika on vähäistä.

”Haluan hänen jäävän”, Wenger kertoi ennen Nottinghamia vastaan pelattavaa FA Cup –ottelua.

”Kuulin Southamptonin kiinnostuksesta, mutta haluan hänen jäävän.”

Southamptonin manageri Mauricio Pellegrino on myöntänyt niin ikään haluavansa englantilaisen joukkueeseensa.

”Olen puhunut hänestä”, Pellegrino myönsi.

”Hän on hyvä pelaaja, mutta en tiedä neuvotteluista ja markkinoista. Uskoisin tämän tyyppisellä pelaajalla olevan paljon kysyntää. Se ei ole meille helppoa.”

”Toivottavasti voimme tuoda seuraan jonkun, joka tekee meistä vahvempia. Tämä on meidän tavoitteemme nyt. Tiedämme markkinoiden olevan vaikeita, mutta yritämme onnistua siinä.”