Advertisement

Arsenal-legenda: Özil sopisi paremmin Manchester Unitediin

Alexis Sánchez on varastanut Arsenalin pelaajia koskevat otsikot viime aikoina. Hänen sopimuksensa päättyy ensi kesänä ja tie on viemässä vahvasti kohti Manchester Cityä. On mahdollista, että Arsenal minimoi tappionsa ja myy Sánchezin jo tammikuussa, kun hänestä on vielä mahdollista saada siirtokorvaus.

Myös toinen Arsenalin avainpelaaja, Mesut Özil, on kuitenkin lähtökuopissa. Hänenkin sopimuksensa on katkolla kesällä, eikä uudesta ole päästy sopuun. Manchester Unitedin sanotaan olevan yksi vahvimmista ehdokkaista Özilin seuraavaksi osoitteeksi.

Entinen Arsenal-hyökkääjä Ian Wright uskookin, että Özil sopisi paremmin Manchester Unitediin kuin nyky-Arsenaliin. Hän ei ole Wrightin mukaan johtohahmo joka ajaa muuta joukkuetta parempiin suorituksiin, mutta oikeiden pelaajien ympäröimänä erittäin hyvä pelaaja.

”Kyllä, luulen niin. En usko hänen olevan pelaaja joka raahaa joukkuetta reppuselässään läpi ottelun, mutta jos joukkue pelaa hyvin, hän lisää siihen oman taikansa”, Wright arvioi Sky Sportsin mukaan. ”Hän olisi uskomaton niiden pelaajien kanssa jotka häntä ympäröisivät Unitedissa. Kun hänen edessään on oikeanlaista liikettä, hän on yksi parhaista joita olen nähnyt. Hän on mahtava.”

Wright edusti Arsenalia seitsemän kauden ajan 90-luvulla ja on seuran historian toiseksi paras maalintekijä. Arsenal merkitsee hänelle edelleen paljon ja mies onkin huolissaan seuran kehityksestä ja erityisesti Sánchezin ja Özilin tilanteesta.

”Me emme pysty pitämään taidoillaan mitattuna kenties seuran historian kahta parasta pelaajaa. Nämä ovat surullisia aikoja.”