Advertisement

Arsenal-legenda: ”Parempi etsiä Ramseylle korvaaja, kuin maksaa hänelle”

Monien yllätykseksi Arsenal on päättänyt olla tarjoamatta seuraa 17-vuotiaasta saakka edustaneelle Aaron Ramseylle jatkosopimusta. Walesilaisella on käynnissä sopimuksensa viimeinen vuosi ja tammikuusta lähtien pelaaja on vapaa neuvottelemaan Englannin ulkopuolisten seurojen kanssa esisopimuksesta. Arsenal on kertonut myös, etteivät he tule myymään pelaajaa tammikuussa, vaan antaa pelaajan lähteä ilmaiseksi ensi kesänä. Ramsey on yhdistetty vahvasti huhuissa Bayern Müncheniin.

Arsenalin legendaarinen ex-hyökkääjä Ian Wright uskoo seuran toimivan oikein pelaajan kanssa. Ramsey vaati hyvin suurta palkkaa itselleen ja Wrightin mukaan seuran kannattaa ennemmin etsiä Ramseylle korvaaja, kuin suostua tämän palkkapyyntöön.

”Hän on huippupelaaja. Kun hänen tasoisensa pelaaja vapautuu siirtomarkkinoilla Bayernin tasoiset seurat ovat kiinnostuneita”, Wright kertoi henkilökohtaisella Youtube-kanavallaan.

”Uskon nyt olevan oikea aika meille ja hänelle siirtyä eteenpäin.”

”Mielestäni valmentajalle pitäisi nyt antaa aikaa ja etenkin rahaa yhden tai kahden korvaajan etsimiseen, ennemmin kuin maksaa Aaron Ramseylle hänen pyytämäänsä palkkaa.”

”Voimme ehkä saada yhden tai kaksi pelaajaa 70 000-80 000 punnan viikkopalkalla, jotka voivat nostaa joukkueen tasoa enemmän.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom