Advertisement

Arsenal-legenda rukoilee Aubameyangin jatkosopimuksen puolesta – jos sitä ei tapahdu, on vain yksi ratkaisu

Arsenal-legenda Ray Parlour kertoo rukoilevansa sen puolesta, että joukkueen ykköstykki Pierre-Emerick Aubameyang solmisi seuran kanssa uuden jatkosopimuksen.

30-vuotiaan Aubameyangin nykyinen sopimus päättyy ensi kesänä, joten on odotettavissa, että jatkosopimusneuvottelut käynnistyisivät hyvinkin pian. Viimeisimpien raporttien mukaan Arsenal ei ole vielä kuitenkaan aloittanut neuvotteluja gabonilaishyökkääjän kanssa, joka on tehnyt 97 pelaamassaan ottelussaan peräti 61 maalia.

Arsenalin huolenaiheena on, että jos Aubameyang ei halua allekirjoittaa uutta sopimusta, voivat he menettää arvokkaimman pelaajansa ilmaiseksi ensi kesänä, kun hänen sopimuksensa päättyy.


Parlourin mukaan Arsenalin tulisi tarjota Aubameyangille uutta sopimusta nyt heti. Jos gabonilainen kieltäytyy allekirjoittamasta sitä, tulisi Arsenalin myydä hänet.

“Luulen, että joudut myymään hänet, jos hän ei allekirjoita sopimusta. Sitten sinun tulee ottaa rahat ja yrittää korvata hänet”, Parlour sanoi talkSPORT Breakfastille.

“Pelaajan pitäminen on todella vaikeaa, jos hän ei halua jäädä.”

“Se on iso päätös tehtäväksi, mutta en tiedä millaisen summan rahaa voit saada hänestä, jos hän ei halua jäädä. Jos saat hänestä hyvän maksun, sinun on mentävä siirtomarkkinoille ja yritettävä korvata hänet.”

“Se on vaikeaa, mutta sitä tapahtuu jokaisessa seurassa, kun pelaajat tulevat sopimuksensa viimeiseen vuoteen.”

“Rukoilen sen puolesta, että hän haluaa jäädä ja Arsenal tarjoaa hänelle uuden sopimuksen, jonka myötä hän jatkaisi kahden tai kolmen vuoden ajan Mikel Artetan alaisuudessa.”

“Se on iso päätös, jonka seura joutuu tekemään, mutta toivottavasti hän pysyy.”

Arsenalin ja Aubameyangin taival valioliigaviheriöillä jatkuu vajaan kahden viikon kuluttua, 17. kesäkuuta, kun Tykkimiehet matkaavat Etihadille Manchester Cityn vieraaksi.