Advertisement

Arsenal-manageri hehkutti joukkueen kapteenia maasta taivaseen: “Antaa loistavan esimerkin kaikille”

Kuva: TT, Kirsty Wigglesworth

Arsenalin manageri Mikel Arteta toivoo, että joukkueen kapteeni Pierre-Emerick Aubameyang jatkaa seurassa myös nykyisen sopimuksensa jälkeen, joka päättyy kesällä 2021.

30-vuotias gabonilaishyökkääjä on ollut loistavassa vireessä koko kauden ajan ja johtaa Valioliigan maalipörssiä 17 osumallaan. Maaleista kaksi syntyi sunnuntaina, kun Arsenal kukisti kotikentällään Evertonin maalein 3-2.


Aubameyang on yhdistetty viime aikoina siirtohuhuissa Barcelonaan, joka ei tule Artetalle yllätyksenä.

“Ymmärrän heidän halunsa hankkia hänet, koska hän on loistava pelaaja. On ymmärrettävää, että suuret seurat pitävät hänestä. Toivottavasti voimme vakuuttaa hänet siitä, että tämä on oikea paikka hänelle”, Arteta kertoi.

“Hän on epäilemättä tärkein pelaajamme. Hänellä on suuri vaikutus tähän joukkueeseen. Meidän on vakuutettava hänet pysymään kanssamme.”

“Hän haluaa pelata suurimmissa kilpailuissa parhaiden pelaajien kanssa. Meidän on autettava häntä tekemään se.”

“Ennen kuin saavuin seuraan, minulla oli epäilyksiä hänestä, mutta hän on osoittanut sitoutumisensa.”

“Olen todella onnellinen hänestä. Hän tekee tärkeitä maaleja ja kapteenina antaa loistavan esimerkin kaikille, etenkin tavalla, jolla hän puolustaa.”

Aubameyangin arvoa Arsenalille ei voi liikaa korostaa, sillä hän on tehnyt Valioliigassa peräti 43% kaikista joukkueen tämän kauden maaleista.