Advertisement
" "

Arsenal matkaa Eurooppa-liigassa Sportingin vieraaksi Lissaboniin

Arsenalin ottelut Eurooppa-liigassa jatkuvat Sportingin vieraana Lissabonissa. Molemmat joukkueet ovat avanneet sarjan kahdella voitolla. Ottelussa kohtaavat lohkon kaksi selvää ennakkosuosikkia. Ottelun voittaja saisikin erinomaiset asetelmat taistelussa lohkovoitosta. Joukkueet eivät ole kohdanneet toistaiseksi kertaakaan UEFA:n organisoimissa kilpailuissa.

Sportingin kausi Portugalin liigassa ei ole lähtenyt käyntiin aivan odotetusti. Seitsemästä ensimmäisestä ottelusta, joukkue on hävinnyt jo kahdesti ja sijoitus sarjassa on toistaiseksi vasta viides. Eurooppa-liigassa on toistaiseksi mennyt hyvin. Nyt joukkue on kuitenkin erittäin kovan haasteen edessä, sillä illan vastustaja Arsenal on tulikuumassa vireessä.

Arsenalin päävalmentaja Unai Emery on kertonut joukkueen ottavan alkulohkonsa erittäin vakavasti ja janoaa sen voittoa. Kahdesta ensimmäisestä ottelusta on tullut kaksi voittoa ja nyt se hakee kolmatta täysosumaa. Samalla voitto tarkoittaisi seuralle 11 perättäistä voittoa kuluvalla kaudella kaikki ottelut huomioituna.

“Sporting on erittäin hyvä joukkue, jolla on paljon kokemusta ja hyvät pelaajat. Tällä hetkellä me olemme molemmat ykkössijalla”, Emery kertoi lehdistötilaisuudessa.

“Me haluamme olla lohkovoittajia. Tämä on hyvin tärkeä ottelu myös meidän itseluottamuksemme kannalta.”

“Meille, Arsenalille ja kannattajille sanon, että tämä kilpailu on hyvin tärkeä. Se on yksi mahdollisuus voittaa mestaruus ja päästä ensi kaudeksi mukaan Mestarien liigaan.”

Arsenal lähtee otteluun hieman siipirikkoisena, sillä Nacho Monreal, Saed Kolasinac, Laurent Koscielny, Ainsley Maitland-Niles sekä Petr Cech eivät matkustaneet joukkueen mukana Lissaboniin. Sen sijaan maaottelutauolla Suomea vastaan loukkaantunut Sokratis Papastathopoulos on joukkueen mukana.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom