Advertisement

Arsenal matkustaa derby-voiton siivin Old Traffordille keskiviikkona

Arsenal ja Manchester United kohtaavat Old Traffordilla keskiviikkona ja kyseessä on ehdottomasti tämän Valioliigakierroksen helmi. Lähtökohdat otteluun ovat hyvin mielenkiintoiset, sillä Arsenalilla kulkee tällä hetkellä lujaa. Vastaavasti kotijoukkue elää jonkinasteisessa horroksessa, mutta tällainen ottelu sytyttää varmasti jokaisen joukkueen pelaajan. Joukkueiden viime kauden kohtaamisessa Old Traffordilla kotijoukkue oli niukasti parempi 2-1 lukemin Paul Pogban sekä Marouane Fellainin osumilla. Vieraiden maalista vastasi tammikuusta Unitedista Arsenaliin siirtynyt Henrikh Mkhitaryan.

Manchester United nyhjäsi viikonloppuna 2-2 tasapelin putoamisviivan alapuolella majailevan Southamptonin vieraana. Tulos oli joukkueelle jälleen suuri pettymys ja paineet Jose Mourinhon ympärillä kasvavat entisestään. Arsenal-ottelu on kuitenkin joukkueelle hyvä mahdollisuus kääntää vaikea vire positiivisempaan suuntaan.

“Meillä tulee olemaan edessämme hyvin vaikea ottelu. He ovat hyvä joukkue, jolla on allaan hyviä tuloksia. Huolimatta meidän pelaajatilanteesta, hekin tietävät, ettei tästä tule helppoa”, Mourinho kertoi lehdistötilaisuudessa.

“Me emme tarvitse ihmeitä sijoittuaksemme neljän joukkoon. Me tarvitsemme hyviä tuloksia, emmekä voi haaskata pisteitä.”

Arsenal nappasi sunnuntaina tärkeän voiton kotikentällään pohjois-Lontoon derbyssä Tottenhamia vastaan. Avauspuoliskon jälkeen 1-2 tappiolla ollut joukkue näytti toisella puoliajalla todellisen luonteensa iskien kolme maalia vastustajansa verkkoon. Samalla joukkue otti tärkeät pisteet 4-2 voitollaan ja nousi sarjassa jo neljänneksi. Joukkueen päävalmentaja Unai Emery tiedostaa keskiviikkona edessä olevan ottelun haastavuuden.

“Siitä tulee suuri haaste meille. Se tulee todistamaan hyvän vireemme tai sen, tarvitaanko vielä jotain lisää”, Emery kertoi.

“Heitä tulee olemaan vaikea voittaa, sillä he ovat suuri joukkue ja heillä on suuria pelaajia. Ilmapiiri ajaa heitä myös eteenpäin ja siitä tulee mielenkiintoinen ottelu. Minun motivaationi on korkealla.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom