Advertisement

Arsenal matkustaa ikäviin olosuhteisiin Ukrainaan

Arsenalilla on edessään hyytävä vierasmatka Ukrainaan Vorskla Poltavan vieraaksi. Ukrainassa on tällä hetkellä monenlaisia haasteita, jotka koskevat myös illan ottelua. Ukrainan ja Venäjän tilanne on erittäin tulenarka ja turvallisuussyistä johtuen illan Eurooppa-liigan ottelu Vorsklan ja Arsenalin välillä on siirretty Poltavasta maan pääkaupunkiin Kiovaan. Myös sääolosuhteet tuovat oman lisänsä otteluun. Kiovassa on tällä hetkellä lunta kohtalaisesti ja ottelun aikana pakkasen arvioidaan olevan noin kymmenessä asteessa.

Arsenal on jo varmistanut jatkopaikkansa ja joukkueella on sunnuntaina Valioliigassa edessään tärkeä pohjois-Lontoon derby, joten vieraat tulevat varmasti kierrättämään pelaajia ottelussa kohtalaisen paljon. Tämä on hyvä uutinen muun muassa nuorelle hyökkääjälle Eddie Nketiahille, jonka uskotaan saavan ottelussa runsaasti peliaikaa. Ykkösjoukkueesta muun muassa Pierre-Emerick Aubameyang, Mesut Ozil sekä Lucas Torreira eivät ole matkustaneet joukkueen mukana Ukrainaan ollenkaan.

“Meidän on annettava nuorille pelaajille mahdollisuus”, Unai Emery kertoi lehdistötilaisuudessaan.

“Pelaajat ovat tehneet töitä kanssamme harjoituskaudesta lähtien. He ovat mukanamme täällä, jotta voimme antaa heille mahdollisuuksia huomenna.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom