Advertisement

Arsenal matkustaa Newcasten vieraaksi Valioliigassa

Arsenal kohtaa Newcastlen St. James’ Parkilla Valioliigassa. Ensimmäisessä ottelussa Arsenal voitti kotikentällään pelatun ottelun niukasti 1-0. Newcastle on saanut kurottua eroa putoamisviivaan kiitettävästi. Tällä hetkellä joukkue on 10 pisteen päässä Southamptonista ja putoamisviivasta. Arsenal on teoreettisesti vielä mukana taistelussa Mestarien liigaan oikeuttavista sijoista, vaikka käytännössä tuo peli on sen osalta menetetty.

Newcastle on Valioliigassa tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Rafael Benitez on saanut joukkueen hyvään kevät vireeseen ja kertoi juuri olevansa kiinnostunut jatkamaan seuran managerina pitkäänkin, mikäli seura osoittaa kunnianhimoa tulevaisuudessa. Islam Slimani on jälleen Benitezin käytettävissä missattuaan viime viikonlopun pelin Leicesteriä vastaan. Slimani on lainalla Newcastlessa juuri Leicesteristä, mutta on päässyt pelaamaan toistaiseksi vain 15 minuuttia lainapestinsä aikana.

Arsenal voitti Southamptonin viime viikonloppuna kotikentällään 3-2. Tuossa ottelussa Arsene Wenger lepuutti useita avainpelaajiaan torstain Eurooppa-liigan ottelua varten. Nyt kokoonpanossa nähtäneen jälleen enemmän avauskokoonpanon vakiopelaajia. Granit Xhaka on myös käytettävissä toivuttuaan sairastumisestaan, joka piti hänet sivussa torstain TsSKA Moskovaa vastaan pelatusta ottelusta.

Newcastlella ei ole suurempia poissaoloja tällä hetkellä tiedossa, vaan Benitez saa käyttöönsä käytännössä kaikki joukkueensa pelaajat.

Arsenalilla sivussa ovat Santi Cazorla sekä Henrikh Mkhitaryan. Myös Aaron Ramseyn ja Jack Wilsheren pelaaminen on hieman epävarmaa. Heidän tilannettaan tarkastetaan vielä lähempänä ottelun alkua. Molemmat saivat pieniä vammoja TsSKA Moskovaa vastaan pelatussa ottelussa.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom