Advertisement
" "

Arsenal matkustaa Qarabagin vieraaksi ilman Mkhitaryania

Eurooppa-liiga jatkuu jälleen tänään ja Arsenal matkustaa kauden ensimmäiseen vierasotteluun kyseisessä sarjassa. Matka suuntautuu Azerbaidzaniin Agdamin kaupunkiin, jossa heitä isännöi Qarabag FK. Viime kaudella Qarabag pelasi Mestarien liigassa Chelsean, AS Roman ja Atletico Madridin lohkossa ja pystyi etenkin kotikentällä pelaamaan ajoittain tasaisesti edellä mainittuja suurseuroja vastaan. Ottelun mielenkiintoisin yksityiskohta on se, ettei Arsenalin keskikenttäpelaajaa Henrikh Mkhitaryan saa lupaa matkustaa otteluun. Syynä tähän on Armenian ja Azerbaidzanin poliittiset välit. Jälkimmäinen maa on asettanut Armenian kansalaiset maahantulokieltoon.

Qarabag kohtasi viime kierroksella vierasottelussa Sporting CP:n ja kärsi Lissabonissa 2-0 tappion. Vaikka Qarabag pääsee pelaamaan kotikentällään, se on ottelussa ehdottomasti selvä altavastaaja.

“Huomisessa ottelussa pelaamme yhtä Englannin parhaita joukkueita vastaan. Valioliiga on yksi viidestä parhaasta liigasta. Olen useita kertoja maininnut, että suurseurojen saapuminen Azerbaidzaniin tekee hyvää maan jalkapallon imagolle”, Qarabagin manageri Gurban Gurbanov kertoi.

Arsenal on ilman Mkhitaryaniakin erittäin vaarallinen joukkue. Armenialainen on viime otteluissa pääosin aloittanut ottelunsa vaihdosta. Pierre-Emerick Aubameyang sekä Danny Welbeck olivat viime ottelussa erinomaisella pelipäällä ja ainakin Welbeck saanee mahdollisuuden myös tänään. Unai Emery tulee varmasti tekemään jonkinlaista rotaatiota pelaajien suhteen, sillä joukkueella on jo tässä vaiheessa kautta melko paljon loukkaantumisia.

“Paras idea on ajatella vain huomista ottelua. Me kunnioitamme tätä kilpailua, koska haluamme loppujen lopuksi voittaa lohkomme”, Emery puolestaan kertoi.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom