Advertisement

Arsenal matkustaa Watfordin vieraaksi Vicerage Roadille

Illan ainoassa Valioliigaottelussa Watford ja Arsenal iskevät yhteen Watfordin Vicerage Roadilla. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Emiratesilla päättyi kotijoukkueen voittoon 2-0. Arsenalin ensimmäisen maalin teki Watfordin Craig Cathcart omalla maalilla ja loppunumerot viimeisteli Mesut Özil. Viime kaudella Viserage Roadilla nähtiin tulinen ottelu, joka päättyi kotijoukkueen 2-1 voittoon.

Arsenal on tällä hetkellä sarjassa kuudentena. Neljänteen sijaan on matkaa kolme pistettä, mutta voittamalla illan ottelun Tykkimiehet ottaisivat maalierolla tuon sijan takaisin itselleen. Taistelu Mestarien liigaan oikeuttavista sijoista kolme ja neljä käy erittäin kuumana ja mukana on edelleen neljä joukkuetta. Sijat yksi ja kaksi ratkaistaan Manchester Cityn ja Liverpoolin välillä.

Watford puolestaan taistelee Eurooppa-liigaan pääsystä. Se on tällä hetkellä sarjassa sijalla 10. Eroa seitsemänteen sijaan on kuitenkin vain yksi piste. Watford eteni myös FA Cupin finaaliin, jossa se kohtaa Manchester Cityn. City on menossa ensi kaudeksi Mestarien liigaan, joten Watfordilla on mahdollisuus saavuttaa eurokentät myös FA Cupin puolelta.

“Ajattelen vain sitä, miten voitamme seuraavan ottelumme. En mieti asioita yhtään sen pidemmälle”, Javi Garcia kertoi lehdistötilaisuudessa.

“Meillä on hyviä ammattilaisia ja tällaisten pelaajien kanssa on helppoa, sillä he tietävät seuraavan ottelun tärkeyden. Meillä ei ole vain yhtä finaalia. Meillä on seitsemän finaalia ja jokainen pelaajamme keskittyy vain seuraavaan otteluun.”

Arsenalin päävalmentaja Unai Emery tiedostaa kollegansa tapaan jokaisen jäljellä olevan ottelun tärkeyden.

“Jokainen ottelu on meille suuri haaste ja mahdollisuus parantaa, sekä ottaa kolme pistettä, joilla voimme päätyä neljän joukkoon kauden päätteeksi”, Emery kertoi.

“Meille se olisi suuri menestys. Kun aloitimme sarjan häntäpäästä kahden ensimmäisen ottelun jälkeen, uskoimme pääsevämme tilanteeseen, jossa neljän joukkoon pääseminen olisi omissa käsissämme.”

Arsenal ei voi juuri menettää pisteitä jäljellä olevista otteluista. Vierasottelut ovat tälläkin kaudella olleet sille kuitenkin haastavia ja mielenkiintoista onkin nähdä, pystyvätkö Tykkimiehet ottamaan illalla sille hyvin tärkeät kolme pistettä. Ottelu on nähtävissä Viasatin sekä Viaplayn kautta Suomen aikaan klo 22.00.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom