Advertisement

Arsenal-pelaajan sopimus oletettua lyhkäisempi – Mikel Arteta menettämässä luottotopparinsa

Valioliigajätti Arsenalin brassitoppari David Luiz saattaa olla lähdössä pohjoislontoolaisseurasta vain yhden kauden jälkeen.

33-vuotias Luiz siirtyi viime kesänä Chelseasta Arsenaliin siirtoikkunan viimeisenä päivänä 8 miljoonan punnan siirtosummalla. Luizin kerrottiin allekirjoittaneen Tykkimiesten kanssa kahden vuoden mittaisen sopimuksen, mutta Sky Sports Newsin tietojen mukaan sopimus onkin vain vuoden mittainen.

Luizin Arsenal-sopimus olisi siis tulossa päätökseen jo ensi kuussa, eikä Sky Sportsin tietojen mukaan jatkosopimuksesta olla osapuolten välillä neuvoteltu.

Luizin yhtäkkinen lähtö Arsenalista olisi kuitenkin melkoinen yllätys, sillä seuran manageri Mikel Arteta on toistuvasti kehunut brassitopparin otteita. Espanjalaisluotsi haluaa pitää Luizin joukkueessa, kuten myös seuran urheilutoimenjohtaja Edu. Myös Luiz itse on kertonut halustaan jäädä Arsenaliin.

Aiemmin tässä kuussa Luiz kuitenkin paljasti brasilialaiskanava SporTV:lle, että hän haluaa lopettaa pelaajauransa Benficassa, jossa hän pelasi vuosina 2007-2011.