Advertisement

Arsenal-puolustaja otti täyden vastuun voiton menettämisestä – “Se oli minun virheeni, jota minun ei olisi tarvinnut tehdä”

Kuva: TT, David Klein

Arsenal-puolustaja Sokratis Papastathopoulos sanoo olevansa yksin vastuussa siitä, että Watford nousi sunnuntaina kahden maalin takaa tasapeliin Vicarage Roadilla.

Pierre-Emerick Aubameyangin kaksi maalia ensimmäisellä puoliajalla näyttivät siivittävän Arsenalin vierasvoittoon, mutta toisella puoliajalla kahden maalin johtoasema oli lähellä sulaa jopa tappioksi.


Watfordin avausmaali syntyi Sokratisin harhasyötöstä, ja toinen maali David Luizin holtittoman ja täysin turhan taklauksen seurauksena tulleesta rangaistuspotkusta.

Vaikka jälkimmäinen maali ei ollut millään lailla Sokratisin moka, otti kreikkalaispuolustaja syyt voiton menettämisestä harteilleen.

“Luulen, että maksoin pelin joukkueelle. Se oli minun virheeni, jota minun ei olisi tarvinnut tehdä”, Sokratis sanoi.

“Mielestäni tämä oli se ongelma, miksi menetimme kolme pistettä. Se oli minun virheeni ja olisimme ottaneet ilman sitä kolme pistettä.

“En halua puhua muista. Se oli minun virheeni ja se maksoi pelin. Ei mitään muuta. Muut kaverit yrittivät parhaansa. Minun ei olisi tarvinnut tehdä tätä virhettä.”

Arsenal on kerännyt tämän kauden viidestä valioliigaottelusta kahdeksan pistettä ja on sarjataulukon sijalla seitsemän.