Advertisement
" "

Arsenal-puolustaja uskoo joukkueen tarvitsevan vähintään neljä voittoa TOP-4 sijoituksen saavuttamiseen

Arsenalin kreikkalaispuolustaja Sokratis Papastathopoulos uskoo, että joukkueen on voitettava vähintään neljä peliä loppukauden aikana, jotta joukkue yltäisi Valioliigassa neljän parhaan joukkoon.

Arsenalin surkea vire vieraskentällä sai jatkoa sunnuntaina, kun joukkue kärsi 1-0 -tappion Evertonia vastaan Goodison Parkilla. Tykkimiehet ovat voittaneet vain yhden viimeisestä yhdeksästä Valioliigan vierasottelusta ja kerännyt koko kauden aikana vain 19 pistettä vierasotteluistaan.

Tappion lisäksi Arsenal-manageri Unai Emerylle päänvaivaa aiheuttaa Sokratisin korttitilin täyttyminen, jonka vuoksi kreikkalaispuolustaja on pelikiellossa ensi viikonlopun vierasottelusta Watfordia vastaan sekä kahden viikon päästä pelattavasta kotiottelusta Crystal Palacea vastaan.

“Meidän on voitettava vähintään neljä peliä ja sitten näemme, olemmeko neljän parhaan joukossa, Sokratis sanoi BT Sportille.

30-vuotias Sokratis käsitteli myös joukkueensa surkeaa vierasvirettä ja huomautti, että myös muilla joukkueille on ollut samankaltaisia ongelmia vieraspeleissä.

“En usko, että se on henkinen ongelma, koska suuret joukkueet, kuten Manchester United ja Chelsea ovat myös menettäneet paljon pisteitä.

“Se on erittäin vaikeaa. Olemme Valioliigassa ja muut joukkueet ovat vahvoja.

“Minulla ei ole syytä tähän. Muilla joukkueilla on samoja ongelmia, jotkut päivät ovat hyviä, jotkut päivät huonoja. Meidän on parannettava ja käännettävä katseet kohti seuraavaa peliä.