Advertisement

Arsenal saa vieraakseen Crystal Palacen – Taistelu Mestarien liigan paikoista käy kuumana

Arsenal jatkaa taisteluaan Mestarien liigaan oikeuttavista sijoituksista kotikentällään Crystal Palacea vastaan. Joukkue lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta myös tulosta on synnyttävä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi pistejakoon 2-2 lukemin. Crystal Palacen molemmat maalit syntyivät rangaistuspotkuista ja molemmat iski sisään Luka Milivojevic. Arsenalin maaleista vastasivat Granit Xhaka sekä Pierre-Emerick Aubameyang.

Arsenal pelasi torstaina erittäin vakuuttavasti Eurooppa-liigassa vierasottelussa Napolia vastaan ja otti ottelusta 0-1 voiton. Samalla se eteni kilpailussa välieriin, jossa vastaan tulee Valencia. Verrattain kapealla materiaalilla pelaava Arsenal ei pysty suorittamaan kovinkaan suurta rotaatiota, joten loppu kaudesta tulee joukkueelle vähintäänkin mielenkiintoinen. Unai Emery valottaa hieman seuran internetsivuilla sitä, miten hän tekee päätöksen siitä, kenen vuoro on levätä missäkin ottelussa.

“Ensin päätämme ottelun. Sitten 90 minuuttia pelanneet pelaajat lepäävät ja palautuvat. Ne ketkä eivät pelanneet harjoittelevat hieman fyysisesti ja taktisesti ja sen jälkeen päätämme, ketkä ovat 100 prosenttisessa kunnossa seuraavaa ottelua ajatellen”, Emery kertoi Arsenal Playerille.


“Ensin kysyn pelaajilta, mikä heidän tilanteensa on mahdollisten loukkaantumisten suhteen. Sitten tiedustelen heidän fyysistä tilannetta ja tämän jälkeen tutkimme vastustajaa ja sitä, mitä kyseinen ottelu vaatii meiltä.”

Crystal Palacen vierasottelut ovat viime aikoina miellyttänyt manageri Roy Hodgsonia. Englantilainen tiedostaa silti, ettei Emiratesilla ole jaossa helppoja pisteitä.

“Me voimme olla tyytyväisiä tulosten puolesta kolmessa meidän neljästä viimeisestä vierasottelusta. Ne ovat olleet mahtavia. Tämä ei kuitenkaan saa meitä ajattelemaan niin, että Arsenalia vastaan pelaaminen Emiratesilla sunnuntaina tulisi olemaan helppoa”, Hodgson kertoi.

“Me voimme vain valmistautua otteluihin, kuten aina ennenkin ja pitää huolen siitä, että menemme Emiratesille tietäen, että voimme voittaa.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom