Advertisement

Arsenal taistelee aikaa vastaan – 37 miljoonan punnan keskuspuolustaja lähellä sopimusta

Kuva: TT, Loris Roselli

 

Arsenal ovat hyväksyneet Juventuksen 25-vuotiaan keskuspuolustaja Daniele Ruganin henkilökohtaiset ehdot, mutta lontoon punapaidat taistelevat nyt aikaa vastaan, jotta siirto saataisiin viimeisteltyä ennen torstain siirtoikkunan umpeutumista.

Arsenalin pitkäaikainen keskuspuolustaja ja kapteeni Laurent Koscielny siirtyi värikkäiden siirtotapahtumien jälkeen Bourdeauxiin melkeinpä pilkkahintaan, 5 miljoonan punnan hintalapulla. Gunners ovat nyt kovan paineen alla, kun joukkue tarvitsee kipeästi vahvistusta keskuspuolustukseen.


 

 

Myös RP Leipzigin ranskalaispuolustaja Dayot Upamecano on tiettävästi Unai Emeryn ja Arsenalin tähtäimessä, mutta 20-vuotiaan puolustajalupauksen siirto lontooseen on yhä epätodennäköinen, ja maksaisi Arsenalille noin 55 miljoonaa puntaa.

Sport Italian mukaan Rugani maksaisi noin 37 miljoonaa puntaa, mutta maksu voitaisiin tiettävästi hoitaa kahden vuoden lainasopimuksen jälkeen.

Rugani on tippunut nokkimisjärjestyksessä nykyisessä seurassaan, kun Juventus ja Maurizio Sarri hankkivat Ajaxin superlupauksen, Matthijs de Ligtin, ja Rugani on täten avoin uudelle kodille tulevalle kaudelle.