Advertisement

Arsenal teki kaksi pelaajahankintaa – laitahyökkääjä Ajaxista ja “uusi Zlatan” Malmöstä!

Valioliigajätti Arsenal piti kannattajiaan jännityksessä aina siirtoikkunan päättymiseen asti, kunnes seura tiedotti keskikenttäpelaaja Thomas Parteyn hankinnasta.

Arsenalin toimintaa siirtoikkunan aikana voidaan pitää onnistuneena, sillä Partey oli joukkueen ykköstargetti. Vähintään yhtä tärkeä asia oli myös Pierre-Emerick Aubameyangin jatkosopimus.

Tänään Arsenal tiedotti tehneensä kaksi pelaajahankintaa lisää. Pohjoislontoolaisseuraan siirtyvät laitahyökkääjä Joel Ideho Ajaxista sekä keskushyökkääjä Nikolaj Möller Malmöstä.


17-vuotias Ideho on pelannut juniorivuotensa Hollannissa, viimeisimpänä Ajaxissa. Sekä Hollannin että Nigerian passit omaava Ideho on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan laiturina ja laitahyökkääjänä kentän molemmin puolin.

18-vuotias Möller on puolestaan isokokoinen voimahyökkääjä, joka on pelannut viime vuosien aikana Serie A -seura Bolognan akatemiassa sekä Malmössä. Mölleriä on ehditty vertailla jo Zlatan Ibrahimoviciin, joten tämä ruotsalaisnuorukainen on hyvin mielenkiintoinen seurattava!