Advertisement

Arsenal toivoo hyökkäyskaksikon solmivan jatkosopimukset – ”he ovat meille äärettömän tärkeitä”

 

 

Arsenalilla on vireillä jatkosopimuskeskustelut joukkueen kärkikaksikon Alexandre Lacazetten ja Pierre-Emerick Aubameyangin kanssa. Tietojen mukaan The Gunners houkuttelevat tähtihyökkääjiään allekirjoittamaan ”aikaiset” jatkosopimukset tarjoamalla pelaajille palkan korotukset mahdollisten Mestarien liiga -bonuksien avulla.

Lacazette ja Aubameyang ovat olleet elintärkeitä maalintekijöitä seuralleen, ja Arsenal on nyt halukas sitomaan pelaajat uusiin sopimuksiin.

Aubameyang on yksi joukkueen eniten tienaavista pelaajista, ja nostaa palkkaa noin 200 000 puntaa viikossa. Lacazette tulee hieman perässä, nostaen 140 000 puntaa viikossa.

Joukkueen parhaimpaa palkkaa nostaa tällä hetkellä viime vuosina ailahtelevia otteita esittänyt Mesut Özil, eikä palkkakuningas tule mahdollisista jatkosopimuksista huolimatta vaihtumaan.

Aubameyangin sopimus raukeaa kahden kesän jälkeen, mikä voi osoittautua Arsenalille liian lyhyeksi ajaksi, mikäli joukkue ei onnistu solmimaan jatkosopimusta varhain.

Lacazettella puolestaan on sopimusta jäljellä lähemmäs kolme vuotta, mutta Gunners on valmiina varmistamaan ranskalaishyökkääjän palvelukset pidemmäksi aikaa, jotta uusia Aaron Ramsey -tapauksia ei nähdä. Aaron Ramsey siirtyi Arsenalista Juventukseen kesän aikana ilmaisella siirrolla keskikenttäpelaajan sopimuksen loputtua.

The Gunners manageri Unai Emery kommentoi kärkikaksikon sopimustilannetta viime viikolla.

”Tietenkin, he ovat meille äärettömän tärkeitä pelaajia, ja heidän sopimukset on oltava sen [arvonsa] kanssa balanssissa.”