Advertisement

Arsenal-toppari yhdistettiin Benficaan – seurapresidentti paljastaa: ”Hän tulee uusimaan sopimuksensa Arsenalin kanssa”

Arsenalin brassitoppari David Luiz on allekirjoittamassa jatkosopimuksen pohjoislontoolaisseuran kanssa.

Viime viikolla paljastettiin, että Luiz solmi vain vuoden sopimuksen Tykkimiesten kanssa siirryttyään joukkueeseen viime kesänä Chelseasta. Aiemmin julkisuuteen oli kerrottu sopimuksen pituuden olevan kaksivuotinen.

33-vuotiaan Luizin sopimus on siis päättymässä kesäkuussa, joten brassitopparin ympärillä alkoivat välittömästi velloa siirtohuhut. Vahviten hänet yhdistettiin ex-seuraansa Benficaan, jossa Luiz on julkisesti kertonut haluavansa lopettaa pelaajauransa.

Benfican seurapresidentti Luis Filipe Vieira kuitenkin kertoi BTV:lle, että Luiz tulee jatkamaan Arsenalissa.

”Puhuimme hänen kanssaan uudelleen sunnuntaina. Meillä on isä-poika suhde. Hän kertoi valmistautuvansa uusimaan sopimuksensa Arsenalin kanssa. Hän on joku, joka rakastaa Benficaa, hän on loistava ammattilainen, mutta hänen on ansaittava rahaa. Ei ole ajateltavissa, että voisimme maksaa hänelle saman, mitä hän ansaitsee Arsenalissa”, Luis Filipe Vieira kertoi.

”Jos David Luiz päättää jonain päivänä ’haluan lähteä täältä’ ja hän on 35-vuotias, moitteettomassa kunnossa, tietysti otamme hänet, mutta kahdeksan miljoonan palkan olisi oltava miljoona.”

Luiz edusti Benficaa vuodesta 2007 vuoteen 2011 asti, ennen kuin hän siirtyi Chelseaan. Ennen siirtoaan Arsenaliin hän kävi pelaamassa myös ranskalaisjätti PSG:n riveissä kahden vuoden ajan.