Advertisement

Arsenal-vahti kehuu joukkueen trollattuja toppareita huippupelaajiksi: ”Tuntuu todella turvalliselta pelata heidän takanaan”

Arsenalin topparit David Luiz ja Shkodran Mustafi ovat saaneet paljon kritiikkiä peliesityksistään tämän kauden aikana. Kaksikkoa on trollattu sosiaalisessa mediassa milloin mistäkin mokasta, mutta viime peleissä brasilialaissaksalainen topparipari on hoitanut leiviskänsä kunnialla.

Arsenal on kahden koronatauon jälkeisen tappion jälkeen voittanut neljä peliä perätysten, pitäen maalinsa puhtaana kolmesti. Luizin ja Mustafin yhteispeli on toiminut jo kolme peliä peräkkäin moitteettomasti, joten Arsenalin kakkosvahti Emiliano Martinez on voinut tuntea olonsa turvalliseksi tolppien välissä.

Tykkimiesten ykkösvahti Bernd Lenon loukkaantumisen myötä loppukauden pelit torjuva Martinez jakaakin kiitosta topparikaksikolle.

”Nyt meillä on rakenne, meillä on pelisuunnitelma, meillä on pelinhallinta ja puolustus näyttää kokoajan vahvemmalta ja vahvemmalta”, Martinez kertoi Sky Sportsille.

”Uskokaa minua, David ja Musti ovat huippupelaajia. David on ollut huipulla niin monta vuotta ja sama pätee Mustin kanssa.”

”Joskus kun teet virheitä suurissa seuroissa, sinua rangaistaan siitä. Arsenalissa ihmiset näyttävät aina syyttävän puolustusta tappioista, mutta tunnen olevani todella turvassa heidän takanaan.”

”Heillä on kokemusta ja he kommunikoivat koko ajan ottelun aikana. Kun pelaat heidän takanaan, se ei ole sellaista mitä ihmiset sanovat. Se ei ole: ’Voi ei, he tekevät virheitä, he eivät osaa pelata jalkapalloa.”

”Minusta tuntuu todella turvalliselta pelata heidän takanaan.”

Arsenalin pelit valioliigaviheriöillä jatkuvat jo tänä iltana, kun joukkue saa Emiratesille vieraaksi sarjakolmosen Leicesterin.