Advertisement

Arsenal vahvisti ennätyskauppansa – Tykkimiehillä kasassa koko Valioliigan kovin kärkikolmikko?

Kuva: TT, Federico Pestellini

Arsenal on vahvistanut laitahyökkääjä Nicolas Pepen siirtymisen Lillestä Pohjois-Lontooseen. Tykkimiehet maksavat norsunluurannikkolaispelaajasta hulppean 80 miljoonan euron siirtokorvauksen, joka rikkoo samalla pohjoislontoolaisseuran siirtosummaennätyksen.

24-vuotias Pepe allekirjoitti Arsenalin kanssa pitkän, peräti viisivuotisen sopimuksen. Pepe tulee kantamaan Tykkimiehissä pelinumeroa 19.


“Nicolas on korkealle arvostettu ja lahjakas laitahyökkääjä, jota monet Euroopan huippujoukkueet halusivat”, Arsenal-luotsi Unai Emery sanoi seuran verkkosivuilla.

“Huippuluokan laitahyökkääjän hankkiminen on ollut päätavoitteemme tässä siirtoikkunassa, ja olen iloinen siitä, että hän liittyi joukkueeseemme.

“Hän tuo lisää vauhtia, voimaa ja luovuutta, ja tavoitteena on tuoda lisää maaleja joukkueelle.”

Oikeana laitahyökkääjänä parhaiten viihtyvä Pepe oli viime kaudella Ranskan liigan toiseksi tehokkain pelaaja tekemällä 22 maalia ja antamalla 11 maaliin johtanutta syöttöä.

Pepen hankinnan myötä Arsenalilla on nyt kasassa kivenkova hyökkäyskolmikko, jonka muodostavat Pierre-Emerick AubameyangAlexandre Lacazette – Nicolas Pepe.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!