Advertisement

Arsenal valmiina tarjoamaan kolme pelaajaa sekä 40 miljoonaa puntaa Zahasta

Kuva: TT, Andrew Fosker

Arsenal hakee vimmatusti vahvistusta hyökkäykseensä, ja on tietojen mukaan valmis tarjoamaan peräti kolme pelaajaa sekä 40 miljoonaa puntaa Crystal Palacen laiturista.

Arsenalin alkuperäinen 40 miljoonan tarjous Wilfried Zahasta ei ollut Crystal Palacen mieleen, joka pyytää tähtipelaajastaan 80 miljoonaa puntaa. Arsenal, jolla tänä kesänä on hyvinkin rajallinen budjetti käyttössään, valmistelee kiinnostavaa tarjousta, joka vahvistaisi niin Crystal Palacen rahatilannetta kuin myös pelaajaringin leveyttä.

Lontoon punapaidat ovat The Sunin mukaan valmiita luopumaan Mohamed Elnenystä, Calum Chambersista sekä Carl Jenkinsonista. Tietojen mukaan Arsenal arvioi kyseisten pelaajien yhteisarvon olevan 40 miljoonaa puntaa, joka yhdessä 40 miljoonan punnan kanssa kattaisi Crystal Palacen 80 miljoonan punnan pyynnön.

Zaha on tiettävästi hyvinkin halukas siirtymään Arsenalin paitaan, mutta the Gunners toivoisivat yhä norsunluunrannikkolaisen jättävän siirtopyynnön Crystal Palacelle. Zahan veli, Judicael Zaha, on aiemmin kehottanut Palacea myymään veljensä Arsenaliin.

”Wilfried tulee aina pitämään Crystal Palacesta ja heidän kannattajistaan, ja heidän antama tuki on hänelle sydänasia”, Judicael kommentoi.

”Minun veljeni unelma on kuitenkin pelata Arsenalille.”