Advertisement
" "

Arsenalilla edessä tärkeä ottelu Eurooppa-liigassa

Arsenal taistelee edelleen paikasta Mestarien liigaan sekä Valioliigassa, että Eurooppa-liigassa. Tänään pohjois-lontoolaiset saavat eteensä todellisen haasteen, kun Eurooppa-liigan puolivälierien ensimmäisessä osassa he isännöivät Napolia. Napoli putosi Eurooppa-liigaan Mestarien liigasta jopa yllättäenkin. Viime kierroksella se tiputti jatkosta RB Salzburgin yhteismaalein 4-3. Arsenal eteni jatkoon puolestaan kaatamalla ranskalaisen Rennesin yhteismaalein 4-3.

Arsenalin kausi etenee yhä melko ailahtelevasti. Valioliigassa joukkue oli hetken jo kolmantena, mutta viime kierroksella kärsityn Everton-tappion jälkeen sijoitus on tällä hetkellä viides. Taistelu Mestarien liigan paikoista käy Valioliigassa kuumana. Tuo tavoite on mahdollista toteuttaa myös voittamalla Eurooppa-liiga tällä kaudella.

Napolin tilanne Serie A:ssa on hyvin erilainen. Joukkue on tällä hetkellä toisena. Mestaruus on karannut jo Juventukselle, mutta toinen sija on melko turvallisesti omissa käsissä. Otteluita on jäljellä vielä viisi ja ero kolmantena majailevaan Interiin on seitsemän pistettä.

Arsenalin ykköshyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang on viime aikoina kärsinyt loukkaantumisista, eikä ole ollut aivan parhaimmillaan.

“Hän voi paremmin ja pystyy avaamaan”, Unai Emery kertoi hyökkääjän tilanteesta.

“Hänellä oli pieni ongelma ja hän sai antibiootteja sairastumiseensa.”

Arsenalin ja Napolin välinen ottelu alkaa kello 22 Suomen aikaa ja on nähtävissä Cmorella.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom