Advertisement

Arsenalilla edessä haastava ottelu Atletico Madridin vieraana Eurooppa-liigassa

Atletico Madrid ja Arsenal lähtevät jännittävästä tilanteesta Eurooppa-liigan välierien toiseen osaan Madridissa. Joukkueet pelasivat viikko sitten Lontoossa 1-1 tasapelin. Tulos oli Arsenalille suuri pettymys, sillä joukkue pääsi pelaamaan 80. minuuttia miehen ylivoimalla.

Atletico Madridin manageri Diego Simeone ei pääse osallistumaan joukkueen toimintaan illan ottelussa, sillä hänet ajettiin viikko sitten katsomoon. Tapauksen johdosta Simeone joutuu katsomaan myös tämän illan ottelun katsomon puolelta. Atletico on ollut kaikissa kilpailuissa kotikentällään vahva ja se on päästänyt uudella kentällään vain neljä maalia koko kauden aikana.

Arsenal saa otteluun hyviä uutisia, kun Henrikh Mkhtiaryan on toipunut pelikuntoon. Armenialainen on erittäin taitava ja tärkeä palanen Arsenalin keskikentällä. Joukkueella on edessään vaikea tehtävä, johon se tarvitsee kaikki parhaat pelaajansa mukaan. Joukkue pelasi viikonloppuna Manchester Unitedia vastaan vierasottelun hyvin junioripitoisella ryhmällä. Suurinta osaa pelaajista lepuutettiin tätä ottelua silmällä pitäen.

”En tiedä mitä teen ensi kaudella. Tällä hetkellä ajattelen sitä, että voisin päättää työni hyvin”, Arsene Wenger kertoi lehdistötilaisuudessa.

”Uskon siihen, että miehen on tehtävä parhaansa niin kauan, kun hän on jossain. Minun sitoutumisellani ja energiallani haluaisin lähteä Arsenalista jonain päivänä ja ajatella keskittyneeni vain Arsenaliin viimeisiin hetkiin saakka.”

Illan ottelussa Wenger haluaa pitää Diego Costan aisoissa.

”Hän on näyttänyt, että hän voi ratkaista otteluita. Hän pelasi Englannissa menestyksekkäästi. Meidän tehtävämme on pitää hänet hiljaisena.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom