Advertisement

Arsenalilla käynnissä 17 ottelun tappioton putki – “Olemme pelanneet vain 70-80 prosenttisesti potentiaalista”

Arsenal-puolustaja Sokratis Papastathopoulosin mukaan joukkueella on runsaasti varaa parantaa, vaikka käynnissä on peräti 17 ottelun tappioton putki.

Sokratis sanoo Arsenalin pelanneen vain “70-80 prosenttisesti” potentiaalistaan Unai Emeryn alaisuudessa.

Emeryn miehistö on napannut tällä kaudella jo neljä vierasvoittoa Valioliigassa – yhtä paljon kuin koko viime kaudella yhteensä – ja on tällä hetkellä vain yhden pisteen päässä Mestarien liigaan oikeuttavasta neljännestä sijasta.

“Olemme pelanneet noin 70-80 prosenttisesti [potentiaalista], Kreikan maajoukkuepuolustaja Sokratis sanoi.

“Tietenkin meidän on parannettava. Tietenkin haluaisimme laittaa Arsenalin Valioliigan huippujoukkueisiin. Yritämme tätä joka päivä.

“Meidän on parannettava joskus, ettemme menetä palloa, tai kun meillä on pallo ja voimme tehdä maalin ja ratkaista pelin.

“Meidän on parannettava ja tiedämme sen. Teemme työtä joka päivä ja olen onnellinen siitä, että olen osa tätä joukkuetta, joka toimii erittäin hyvin yhdessä.

Emeryn miehistöllä on sunnuntaina mahdollisuus nousta tasapisteisiin kolmantena olevan Tottenhamin kanssa, kun he kohtaavat verivihollisensa Emiratesilla.

Sokratis lyttää ajatuksen siitä, että ottelu vaikuttaisi merkittävästi TOP-4 sijoituksen tavoittelussa.

“Tietenkin se on erittäin tärkeä peli, mutta en usko, että se on peli, joka voi ratkaista sinulle Mestarien liiga -paikan, Sokratis sanoi.

“Jos esimerkiksi voitamme Tottenhamin ja häviämme jonkun muun pelin, se on sama asia. On erittäin tärkeää, että menemme jokaiseen otteluun tavoittelemaan voittoa.

“Meillä on luottamusta [että voimme murtautua neljän parhaan joukkoon], mutta se ei ole helppoa, me tiedämme sen.