Advertisement

Arsenalilla mahdollisuus saada Argentiinan maajoukkuepelaaja ”ilmaiseksi” riveihin

Argentiinan suurseura Boca Juniors on asettanut Arsenaliin yhdistetylle Cristian Pavonille 35 miljoonan euron hintalapun, kertoo ESPN FC.

Lupaava 21-vuotias oikeana laitahyökkääjänä viihtyvä argentiinalainen on ollut monen suurseuran kiikarissa viimeisimmissä siirtoikkunoissa, mutta vielä ainakin toistaiseksi pelaaja jatkaa kotimaansa liigassa.

Boca Juniorsin puheenjohtaja Daniel Angelici sanoo, ettei Boca ole saanut tarjouksia 21-vuotiaasta argentiinalaisesta. Hän ei myöskään usko Pavonin jättävän seuraa tammikuun aikana.

”Ellei jokin seura lähesty meitä ja maksa 35 miljoonan euron ulosostopykälää, en usko hänen lähtevän tammikuussa, Angelici kommentoi haastattelussa.

”Allekirjoitimme hänen kanssaan uuden sopimuksen viime kesänä, jolloin myös kerroin hänelle, että haluaisin hänen pysyvän vähintään Copa Libertadoresiin asti. Emme kuitenkaan ole esteenä hänen urakehitykselleen.

Arsenalilla voisi hyvinkin olla varaa hankkia argentiinalainen riveihinsä jo tammikuussa, mikäli joukkue päättää Alexis Sanchezista luopua. Tuo olisi myös Arsenalin kannalta erittäin hyvä peliliike, sillä Sanchezista saamilla rahoilla lontoolaisseura saisi Pavonin käytännössä ”ilmaiseksi” riveihinsä. Ilmaiseksi siksi, että kesällä Arsenal ei enää euroakaan Sanchezista tule saamaan.

21-vuotias Pavon on pelannut koko uransa kotimaan kentillä. Miehen suurimpia vahvuuksia ovat tekniikkaa ja nopeus. Suurin heikkous on miehen koko, sillä hän on vain 167cm pitkä ja painaa hieman yli 60 kiloa.

Pavon teki debyyttinsä Argentiinan miesten maajoukkueessa viime vuoden marraskuussa. Hän oli myös Argentiinan jalkapallomaajoukkueen mukana Brasiliassa 2016 järjestetyissä olympialaisissa.