Advertisement

Arsenalilla suunnitelma Aubameyangin tai Lacazetten lähdön varalle – maalitykki Ranskasta hankintalistalla

Foot Mercaton mukaan Arsenal aikoo tehdä sopimustarjouksen Lyonin ranskalaishyökkääjä Moussa Dembelelle, mikäli seura menettää seuraavan siirtoikkunan aikana joko Pierre-Emerick Aubameyangin tai Alexandre Lacazetten.

Tykkimiehien ykkösprioriteettina on kuitenkin pidentää sekä Aubameyangin että Lacazetten sopimuksia. Viimeisiä vuosiaan huipulla pelaavan Aubameyangin kanssa jatkosopimukseen pääsy on kuitenkin työn ja tuskan takana, sillä gabonilaishyökkääjä haluaisi voittaa urallaan jotain merkittävää, eikä se näytä kovinkaan todennäköiseltä tulevina vuosina Arsenalissa. Lacazette puolestaan haluaa säännöllisempää peliaikaa, sillä tällä kaudella hänet on nimetty Valioliigassa avauskokoonpanoon vain 18 kertaa.

23-vuotias Dembele olisi pätevä korvaaja kummalle tahansa, sillä hänellä on allaan kaksi vahvaa kautta Ranskan Ligue 1:ssa. Viime kaudella ranskalaishyökkääjä osui maalipuiden väliin 15 kertaa ja tällä kaudella maaliverkko heilui peräti 16 kertaa 27 ottelussa.

Dembelen siirtomarkkina-arvo on noin 40 miljoonaa puntaa, joka on melkolailla saman verran, mitä Arsenal voisi saada Aubameyangin tai Lacazetten myynnistä.

Arsenalin lisäksi Dembele on herättänyt kiinnostusta Manchester Unitedissa, PSG:ssä sekä Atletico Madridissa.