Advertisement

Arsenalilla topparipula – jättihankinnan jättäminen Eurooppa-liigan kokoonpanon ulkopuolelle harmittaa Mikel Artetaa

Arsenalin manageri Mikel Arteta jätti seuran edelliskesän jättihankinta William Saliban ulos Tykkimiesten Eurooppa-liiga -miehistöstä, ja se on osoittautumassa virheeksi – ainakin tämän illan Dundalk-ottelua silmällä pitäen.

Arsenalin toppariosastolta on nimittäin sivussa peräti neljä pelaajaa, kun sekä Calum Chambers, David Luiz, Pablo Mari ja Rob Holding ovat sairastuvalla.

Joukkueen ainoat käytettävissä olevat topparit ovat tällä hetkellä Gabriel Magalhaes ja Shkodran Mustafi, joka palasi pelikentille kolmen kuukauden tauon jälkeen vasta viikonloppuna.

– Minusta tuntuu todella pahalta William Saliban puolesta. Koska meillä oli niin paljon keskuspuolustajia, päätimme jättää hänet pois joukkueesta. Sen päätöksen tekeminen satutti myös minua, Arteta kertoi.

Viime kauden St. Etiennessä lainalla viettänyt Saliba ei ole vielä debytoinut Arsenalissa, mutta Arteta sanoi nuoren ranskalaispuolustajan edistyvän tasaisesti harjoituksissa.

– Hän tuntuu paljon luottavaisemmalta, hänen kielitaitonsa paranee ja hän alkaa ymmärtämään paljon paremmin, mitä teemme fyysisesti, Arteta lisäsi.

Arsenal maksoi Salibasta 30 miljoonaa euroa kesällä 2019. Arsenalin topparipulan vuoksi 19-vuotiaan ranskalaisen debyytti saatetaan nähdä viikonlopun valioliigaottelussa Manchester Unitedia vastaan.