Advertisement

Arsenalin Chambers siirtyy lainalle Fulhamiin

Arsenalin puolustaja Calum Chambers siirtyy Valioliigaan nousseen Fulhamin riveihin loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Chambers allekirjoitti viime kuussa Arsenalin kanssa uuden neljän vuoden mittaisen sopimuksen, mutta hakee ainakin ensi kauden ajan peliaikaa lontoolaisesta kilpakumppanista.

23-vuotias Chambers esiintyi viime kaudella Valioliigassa Arsenalin paidassa 12 ottelussa. Eurooppa-liigassa hän sai enemmän vastuuta ja pelasi kahdeksassa ottelussa. Monipuolinen Chambers pystyy pelaamaan niin keskuspuolustuksessa kuin oikealla laidallakin.

“Olen erittäin innoissani. Katsoin Fulhamia paljon viime kaudella, pidän todella paljon heidän pelaamastaan jalkapallosta, siellä on hyvä manageri ja se on hieno seura, joten olen hyvin innoissani edessä olevasta kaudesta”, Chambers kommentoi Fulhamin verkkosivuilla. “Kaikki näkevät, että Fulham tykkää pelata hyvää jalkapalloa, he syöttelevät alhaalta asti ja pelaavat läpi linjojen. Minäkin pidän sen tyyppisestä jalkapallosta, joten luulen että se sopii hyvin minulle ja pelityylilleni.”

Chambers on jo Fulhamin kolmas uusi hankinta keskuspuolustukseen. Aiemmin he ovat ostaneet Alfie Mawsonin Valioliigasta pudonneesta Swanseasta sekä Maxime Le Marchandin Ranskan pääsarjan OGC Nicesta. Fulham luotti viime kaudella puolustuksessaan vahvasti lainamiehiin, joten lisämiehiä takalinjoille onkin kaivattu kipeästi.

Vaikka Chambers viettääkin ensi kauden lainalla, uskoo Arsenalin uusi manageri Unai Emery että miehellä on tulevaisuutta Emiratesilla.

“Calum on lahjakas puolustaja jolla on kirkas tulevaisuus”, Emery kommentoi Sky Sportsin mukaan. “Me kaikki uskomme, että laina Fulhamiin on tärkeä osa hänen kehitystään ja toivomme hänelle menestyksekästä kautta.”