Advertisement

Arsenalin entinen luottotoppari heittäisi tähtipelaajan ulos joukkueesta!

Arsenal hävisi vieraissa Watfordille lauantai-iltana 2-1. Mesut Özil tuli vaihdosta kentälle, mutta ei onnistunut maalinteossa hyvästä tekopaikasta huolimatta. Özil ei ole suostunut tekemään Arsenalin kanssa uutta jatkosopimusta, joka on entisestään nostattanut huhuja miehen sitoutumisesta joukkuetta kohtaan. Saksalainen saikin entiseltä Arsenal-pelaaja Martin Keownilta kovan ryöpytyksen otteistaan.

– Huippupelaajien täytyy olla armottomia, eivätkä he pelaa vain huvikseen. En tiedä onko Özilillä tuota armottomuutta tällä hetkellä. Pallo täytyy laittaa verkon perukoille. Siitä olisi pitänyt tehdä maali ja Arsenal olisi voittanut pelin, Keown tylytti Öziliä tekopaikastaan.

– Ihmiset voivat ajatella, että tylytän häntä, mutta pelaajan pitää olla kliininen tuollaisissa tilanteissa. Onko hän kyllästynyt? En tiedä. Ainakin hän missasi juuri sauman voittaa ottelu Arsenalille.

Keown jatkoi rähjäämistään ja sanoi, että mikäli hän olisi Arsene Wengerin saappaisi, hän heivaisi Özilin ulos tammikuun siirtoikkunan aikana. Se voi toki muutenkin olla hyvin mahdollista, mikäli uutta jatkosopimusta ei synny.

– On vain yksi lopputulema. Kun tammikuu tulee, Mesut Özil lähtee varmasti.

Toinen tähtipelaaja, jonka sopimus Arsenalin kanssa päättyy tähän kauteen on hyökkääjä Alexis Sanchez. Keown pitäisi hänet kauden loppuun saakka.

– Pitäisin Sanchezin, koska hän on kieltämättä Arsenalin paras mahdollisuus selvitä Mestarien liigaan ensi kaudeksi, Keown puntaroi.

Keown on Arsenalin kasvatti ja hän pelasi Arsenalin edustusjoukkueessa vuosina 1984-86 sekä 1993-2004 yhteensä 332 Valioliigan ottelua, joissa keskuspuolustaja viimeisteli neljä maalia. Valioliigan mestaruutta Keown pääsi juhlimaan kolmesti Arsenalissa.