Advertisement

Arsenalin ja Juventuksen välillä muhimassa vaihtokauppa?

Arsenalissa myllertää. Suuret uutismediat ovat kertoneet, että Pierre-Emerick Aubameyang olisi hyväksynyt jatkosopimuksen, mutta fanit odottavat yhä kuumeisesti virallista tietoa aiheesta. Myös toisen maalipyssyn, Alexandre Lacazetten tulevaisuus on epävarma, sillä hän ei ole hyväksynyt tarjottua jatkosopimusta hänen nykyiseen sopimukseensa, joka päättyy 2022. On mahdollista, että ranskalaishyökkääjä menee myyntiin, jos joukkue saa pariin hyvään paperiin nimen. Mikel Artetan suojatteihin tarvittaisi kipeästi lisävahvistusta.

Nyt Juventus on avannut pelin Arsenalin kanssa aikeenaan päästä sopimukseen Lacazettesta. Luotettavan toimittajalähteen mukaan lontoolaisseura puolestaan on kiinnostunut keskikentällä ja hyökkääjänä Juvessa pelanneesta Federico Bernardeschistä. Haiskahtaa siis mahdolliselta vaihtokaupalta!

Juventuksen ykkösvaihtoehto on kuitenkin Wolves-tähti Raul Jimenez, joka on herättänyt kiinnostusta myös Manchester Unitedissa. ”Laca” olisi kuitenkin halvempi vaihtoehto, erityisesti mainitun vaihtokaupan muodossa. Voi kuitenkin hyvinkin olla, ettei Bernardesch itse ole innostunut maisemanvaihdoksesta. Hän on aiemmin kieltäytynyt sopimuksesta Serie A -seura Fiorentinan kanssa.


Lacazette on ollut Arsenalissa tasaisen varma maalintekijä viimeisen kolmen kauden ajan. Hän on viimeistellyt niiden aikana 37 osumaa 97 Valioliiga-ottelussa.