Arsenalin jättihankinta teki heti vaikutuksen Mikel Artetaan: ”Hän oli fantastinen”

Arsenal kampesi torstai-iltana vaikeuksien kautta 2-1 -vierasvoittoon Eurooppa-liigan avausottelussa itävaltalaista Rapid Wieniä vastaan.

Arsenal-vahti Bernd Lenon virhe siivitti Rapidin ottelussa 1-0 -johtoon, mutta Tykkimiehet nousivat David Luizin ja Pierre-Emerick Aubameyangin pikamaaleilla tasoihin ja ohi.

Ottelussa suurimman vaikutuksen teki kuitenkin Arsenalin kesän jättihankinta Thomas Partey, joka nimettiin ensimmäistä kertaa uuden joukkueensa avauskokoonpanoon. Ghanalaiskeskikenttäpelaaja sai loistavasta peliesityksestään ansaittuja kehuja Mikel Artetalta ottelun jälkeen.

– Hän näytti todella vankalta, todella hyvältä, Arteta sanoi.

– Siinä vaiheessa, kun olimme toisella puoliajalla hieman avoimempia ja aloimme ottaa enemmän riskejä hyökätäksemme, hän pyöritti koko keskikenttää yksinään.

– Mielestäni hän oli fantastinen tänä iltana ja hän tulee antamaan meille vielä paljon enemmän.

– Tiedämme, että hinnalla, jonka maksoimme hänestä ja profiililla, joka hänellä on, häntä tullaan seuraamaan tarkasti jokaisessa pelissä.

Partey debytoi Valioliigassa viime viikonloppuna pelaten kahdeksan minuuttia Manchester Cityä vastaan. Sunnuntaina pelattavassa Leicester-ottelussa ghanalainen on mitä todennäköisimmin ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa myös valioliigaviheriöillä.