Advertisement

Arsenalin keskikenttäpelaaja lähellä siirtoa Bayern Müncheniin

Tulevaisuus Aaron Ramseyn kohdalla on jo pitkään ollut enemmän tai vähemmän puheenaiheena Valioliigassa. Pelaaja kertoi olevansa halukas jatkosopimukseen Arsenalin kanssa, mutta seuran kerrottiin vetäneen sopimustarjouksen pois pöydältä. Ramseylle kerrottiin, ettei hänelle tulla tarjoamaan jatkosopimusta, mutta loppukausi kuluu nykyisen joukkueen Arsenalin kanssa.

Pelaajan tulevaisuus alkaa pikkuhiljaa selkiämään ja nyt walesilaisen kerrotaan olevan lähellä sopimusta Bayern Münchenin kanssa. Tosin virallisesti sopimusneuvotteluita osapuolet voivat käydä vasta vuodenvaihteen jälkeen. Tuolloin Ramsey on vapaa tekemään esisopimuksen kenen tahansa ulkomaisen seuran kanssa.

Bayern München ei ole kommentoinut huhuja millään tavalla, mutta Goal sekä Spox kertovat seuran kiinnostuksesta walesilaista kohtaan. Tilanne on Bayernin kannalta erinomainen, sillä sen ei tarvitse ensi kesänä maksaa Ramseysta minkäänlaista siirtokorvausta. Ramseylla voisi teoriassa siirtyä pois jo tammikuussa, mutta tuolloin Bayern joutuisi maksamaan hänestä siirtokorvauksen. Arsenalin on kerrottu pitävän kuitenkin tiukasti kiinni siitä, että pelaaja pysyy seurassa loppukauden ajan.

Bayern Münchenin lisäksi myös Barcelonan, Juventuksen, Inter Milanin, Manchester Unitedin sekä Chelsean kerrotaan olevan kiinnostunut pelaajasta. Jälkimmäinen kaksikko on tilanteessa hieman heikossa asemassa, sillä he eivät saa lähestyä pelaajaa ilman Arsenalin lupaa. Arsenal oli samanlaisessa tilanteessa viime kaudella Alexis Sanchezin kanssa ja tuolloin Manchester United päätti maksaa pelaajasta siirtokorvauksen. Tämä on Ramseyn suhteen Manchester Unitedin ja Chelsean ainoa mahdollisuus saada pelaaja käytännössä, ellei pelaaja itse halua odottaa sopimuksensa kanssa vasta kesään.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom