Advertisement

Arsenalin keskikenttäpelaajalla riittää kysyntää – nyt myös Juventus ilmoitti kiinnostuksestaan

Juventuksen urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici on sanonut seuraavansa Arsenalin keskikenttäpelaaja Aaron Ramseyn tilannetta.

Ramseyn uskotaan lähtevän seurasta ensi kesänä ilmaisella siirrolla, sillä Arsenal ei ole tarjoamassa walesilaiselle uutta jatkosopimusta.

28-vuotias Ramsey siirtyi Arsenaliin jo kesällä 2008 ja on yksi nykyjoukkueen pitkäaikaisimmista pelaajista. Ramsey on parhaimmillaan loistava pelaaja, mutta taso heittelee liikaa. Hänellä on viime vuosien aikana ollut vaikeuksia vakiinnuttaa paikkansa joukkueen avauskokoonpanossa, joten hänen urankin kannalta siirto uusiin maisemiin voi olla todellinen onnenpotku.


Juventuksen lisäksi Ramsey on herättänyt kiinnostusta saksalaisjätti Bayern Munchenissä sekä paikallisvastustaja Chelseassa.

“Ramsey on erittäin hyvä pelaaja, joka pelaa hienossa joukkueessa, Paratici sanoi Sky Sport 24:lle.

“Hän on pelaaja, jonka sopimus on päättymässä ja katsomme hänen siirtotilannettaan huolellisesti – seuraamme tilannetta.

“Nyt hän on Arsenalin pelaaja ja emme ole ainoat [kiinnostuneet].

Juventus on onnistunut lähihistoriassa hankkimaan useita korkean profiilin pelaajia riveihinsä ilmaisella siirrolla. Paul Pogba, Andrea Pirlo, Sami Khedira, Dani Alves ja viimeisimpänä Emre Can ovat kaikki siirtyneet joukkueeseen ilman maksua.